2 zile 1500 lei

Ma/Va intreb ce poti invata in 2 (doua) zile
Este o nebunie curata asa ceva .Numai cine nu stie carte pune botul
Nu este posibil acest lucru .Noi la cursul de electrician minim o luna de zile am invatat Stiu sa calculez diferite feluri de prizePeleanuHoria scrie: ↑08 Feb 2024, 16:40Am ramas surprins cand am vazut cat se cere pentru 2 zile de curs sa masori niste prize de impamantare si ce o mai fi
A facut cineva acel curs ?
La acest curs faci referire ?PeleanuHoria scrie: ↑08 Feb 2024, 16:40Am ramas surprins cand am vazut cat se cere pentru 2 zile de curs sa masori niste prize de impamantare si ce o mai fi
Cea mai buna gluma citita de mine ,o fi fost pus anuntul de 1 aprilieGelu_Gelu scrie: ↑27 Iun 2024, 18:48La acest curs faci referire ?
Il laudau pe toate grupurile de electricieni auzi chestie ca In 2 zile cica inveti tot .Dai 1500 lei pe o hartie ,parca banii cresc pe camp
Mai are tupeul sa scrie ca nu este acreditat ,dar primesti o hartie buna de sters la .............
Poate o scoate si medici in 6 saptamani.
Inveti pe dracu in 10 ore .Cred ca glumesti in 2 zile sa inveti totul despre impamantari .Mai bine pleci in excursie la greci si esti mai castigatPeleanuHoria scrie: ↑08 Feb 2024, 16:40Am ramas surprins cand am vazut cat se cere pentru 2 zile de curs sa masori niste prize de impamantare si ce o mai fi